Sommarjobba och bo på Hajdes

Vi söker sommarvikarier till våra gruppbostäder på Skogsgården och Emmys gård,  juni–augusti. Vi kan också erbjuda boende till våra sommarvikarier.

Sök sommarjobb

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet som medarbetare på Hajdes innebär att ge de boende stöd i deras hem vad gäller ADL, social träning, fritidsaktiviteter och omvårdnad. I arbetet läggs stor vikt vid gemenskap i form av olika fritidsaktiviteter. Arbetet som medarbetare i gruppbostad innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt samt tydliggörande pedagogik.

I arbetet ingår även kontakt med anhöriga, dokumentation, matlagning och övrigt praktiskt hushållsarbete. Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de genomförandeplaner som finns upprättade. Du säkerställer även delaktighet och inflytande hos den boende.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan relevant utbildning. Kunskaper inom LSS är ett krav. Erfarenhet från arbete med vuxna som har någon utvecklingsstörning, personer med särskilda behov och epilepsi är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om autism, tydliggörande pedagogik och AKK.

Som person är du stabil, trygg och har god samarbetsförmåga. Du har även god social förmåga och är bra på att kommunicera. Vidare kan du fatta självständiga beslut och hantera olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov, samtidigt som du har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är en person som är intresserad av människor och nyfiken på vår antroposofiska inriktning.

B-körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

På Hajdes erbjuder vi

Vi erbjuder ett bra arbetsklimat med god sammanhållning och fin gemenskap. Våra medarbetare är mycket kompetenta och har ett stort engagemang för sitt arbete. Våra sommarvikarier erbjuds boende.

Anmäl ditt intresse

Om du är intresserad av att del i vår gemenskap på Hajdes – hör av dig till verksamhetschef Helena Casanova.